Career

Försäljnings- och Marknadschef

Brunngård Group AB samarbetar med HH&P Executive Search för att hitta bolagets nästa Försäljnings- och Marknadschef.

Om bolaget:

Brunngård Group AB är ett privatägt bolag med närmare fyra decenniers erfarenhet från utveckling och försäljning av produkter som bidrar till en aktiv livsstil samt till ett mer hållbart samhälle genom utveckling av produkter vilka ökar livslängden och återanvändning av huvudprodukten. Kärnsortimenten finns inom sko- och textilvård, med egenägda varumärken som Paul Brunngård, Springyard, 52BONES, Shoe Shame, Ulle och EXPRO – alla med en tydlig hållbarhetstanke. Brunngård har en marknadsledande position i Skandinavien med starka varumärken och koncept som distribueras genom återförsäljare, marknadsplatser samt genom egen e-handel.

Företaget etablerades 1983 i Sparsör norr om Borås av familjen Brunngård och ligger idag i Viared strax utanför Borås med kontor och showroom i Stockholm, Oslo och Helsingfors.

Med sin passionerade och entreprenöriella kultur samt starka fokus på att erbjuda det bästa är Brunngård redo att ta nästa steg i sin tillväxtresa.

Om rollen:

Som Försäljnings- och Marknadschef hos Brunngård kommer du att spela en nyckelroll i företaget. Rollen innebär ett stort ansvar för allt kopplat till bolagets affär där du har det övergripande ansvaret för att driva försäljningen, bygga varumärket och öka marknadsandelarna. Personen skall på ett strategiskt och operativt sätt ansvara för att driva och utveckla affären mot bolagets partners, öka antal försäljningsplatser, driva förändringsarbete och förflyttning, öka engagemang hos kund/användare för kategori samt att tydligt bidra till digitalisering av organisationen och affären.

Genom att leda och coacha ett team av sälj- och marknadsföringsmedarbetare kommer du att utforma och implementera strategier för att maximera försäljningspotentialen. Du utgör även en viktig del av ledningsgruppen och kommer tillsammans med CEO arbeta för att utveckla och driva bolaget framåt.

Vi söker en kandidat med minst 5 års erfarenhet inom sälj- och marknadsarbete, från en detaljhandels- och/eller FMCG-bakgrund, samt en relevant akademisk utbildning. Kandidaten som eftersöks är en erfaren ledare med tidigare ansvar för försäljning inom specifika affärsområden eller bolag. Du har en bevisad förmåga att skapa högpresterande team som genererar värde i flera led. Vidare är du en resultatorienterad och affärsdriven person med erfarenhet av entreprenörsdrivna och/eller P/E-ägda miljöer. Du har även erfarenhet av digitala försäljningsstrategier inom B2C- och B2B-sektorn.

Kontakt:

För frågor angående rollen och ansökan, vänligen kontakta HH&P Executive Search:
Emma Kovacs: emma.kovacs@hhpes.se 0767202046

Want to know more?

Kontakta HH&P Executive Search:
Emma Kovacs: emma.kovacs@hhpes.se 0767202046

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news