Career

Vi söker en produktutvecklare

Vi söker en driven, kreativ Produktutvecklare till vårt team. Skicka din CV tillsammans med ett personligt brev till oss redan idag.

Om oss

Brunngård Group AB utvecklar produkter som ökar livslängden och återanvändning av huvudprodukten. På så sätt bidrar produkterna till en aktiv livsstil samt till ett mer hållbart samhälle. Kärnsortimenten finns inom sko- och textilvård.

Brunngård, som har en marknadsledande position i Skandinavien, erbjuder flera starka varumärken och koncept vilka distribueras genom återförsäljare, marknadsplatser samt genom egen e-handel. Företaget ligger Viared utanför Borås med kontor och showroom i Stockholm, Oslo och Helsingfors. Brunngård Group AB äger varumärkena Paul Brunngård, Springyard, 52BONES, Shoe Shame och Ulle.

Arbetsuppgifter

Som produktutvecklare hos oss arbetar med produkternas hela livscykel från idé och utveckling till vidareutveckling och förvaltning. Du arbetar i projektform vid ny- och vidareutveckling och är ansvarig för en framtagning av sortiment, koncept och produkt från idéfas till färdigt sortiment. Du är kommersiellt ansvarig ansvarar för lönsamhetsberäkningar och prisförhandlingar med leverantörer. Du ansvarar för sourcing av nya leverantörer i samråd med avdelningsansvarig.

Ansvaret för produktkategorier innefattar att:

Resor till produktionsländer förkommer som en del av tjänsten.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du:

Personliga egenskaper

Vi tror att du:

Ansökan och Kontakt

Låter det intressant? Skicka in en ansökan samt ett personligt brev eller hör av dig så berättar vi mer.

Maila anna.bjorling@brunngard.com. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.