Career

Key Account Manager


Vill du ta en ledande roll i att utveckla starka kundrelationer och driva framgångsrika affärsmöjligheter? Som Key Account Manager på Brunngård kommer du att ha en central roll i att bygga kundlojalitet och forma affärsstrategier. Med din affärsförståelse och starka vilja att uppnå resultat, blir du en nyckelperson för vår framtida framgång.

Din framtida arbetsgivare
Brunngård Group AB är ett privatägt bolag med fyra decenniers erfarenhet från utveckling och försäljning av produkter som bidrar till en aktiv livsstil samt till ett mer hållbart samhälle genom utveckling av produkter som ökar livslängden och återanvändning av huvudprodukten.

Företaget etablerades 1983 i Sparsör norr om Borås av familjen Brunngård och ligger idag i Viared strax utanför Borås med kontor och showroom i Stockholm, Oslo och Helsingfors.

Kärnsortimenten finns inom sko- och textilvård, med varumärken som Paul Brunngård, Springyard, 52BONES, Shoe Shame, Ulle och EXPRO – alla med en tydlig hållbarhetstanke. Brunngård har en marknadsledande position i Skandinavien med starka varumärken och koncept som distribueras genom återförsäljare, marknadsplatser samt genom egen e-handel.

Brunngård har en tydlig entreprenöriell kultur samt ett starkt fokus på att ta nästa steg i sin tillväxtresa.

Vad erbjuder rollen?
Som Key Account Manager på Brunngård förväntas du ta en central position i att utveckla och upprätthålla starka relationer med våra nyckelkunder, där din kommersiella skicklighet kommer till nytta. Du tar totalt ägandeskap för dina kunder och representerar deras behov internt i företaget. Din produktkännedom gör att du effektivt kan kommunicera produkternas funktioner och hitta försäljningsargument.
Exempel på arbetsuppgifter inkluderar:
– Utveckla och vårda långvariga kundrelationer.
– Skapa och implementera affärsplaner för att öka försäljningen.
– Optimera produktutbud och varumärkesbredd hos våra kunder.
– Identifiera och bearbeta nya kunder.
– Vid behov bemannar du mässor och events.

Du tillhör sälj- och marknadsavdelningen där du har 12 engagerade kollegor och rapporterar till Sälj- och marknadschefen.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du inte rädd för utmaningar och har en förmåga att proaktivt engagera och övertyga potentiella kunder om värdena i våra produkter. Du är en kreativ problemlösare som alltid strävar efter nya, innovativa sätt att driva affärer. Du har en gedigen erfarenhet inom sälj, särskilt inom B2B-segmentet där du har byggt starka kundrelationer och säkrat fördelaktiga avtal. Om du dessutom har erfarenhet av att sälja konsumentnära produkter är det ett extra plus. Vårt arbetsflöde bygger på system som Gung och Garp; om du är bekant med något av dessa och/eller har tidigare erfarenhet med CRM-system, så är det meriterande. Viktigast av allt är dock att du har en förståelse för den digitala världen och vill ta del av vår digitala utveckling.

Vidare förväntar vi oss att du är skicklig i användandet av Office-paketet, är flytande i både svenska och engelska samt innehar ett B-körkort.

Som person är du väl insatt i din kundbas och kan identifiera möjligheter och utmaningar för varje kund. Samtidigt håller du dig uppdaterad om andra aktörers affärer och produkter för att kunna dra nytta av möjligheter och hantera risker. Du är mycket motiverad och driven, trivs med utmanande mål och strävar efter att uppnå resultat oavsett omständigheterna.

Är detta din perfekta match?
Vi är mitt uppe i en spännande tillväxtresa, där vi kombinerar den visdom och erfarenhet som kommer med åren med energin och nyfikenheten hos ett ungt och dynamiskt företag. Om du brinner för att driva affärer och har en sann entreprenöriell anda, är detta platsen för dig. Vår företagskultur ger utrymme för självständighet och delaktighet, vilket innebär att du har möjligheten att påverka och skapa. Och som en extra bonus – medan vi arbetar hårt, ser vi till att ha riktigt roligt längs vägen!

Want to know more?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 12 november 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news