Career

Online Marketing & Content Creator

Vi stärker nu vårt team med en kreativ och resultatdriven Online Marketing & Content Creator. Är du den innovativa lagspelare vi söker?

Företagsbeskrivning

Brunngård har över 40 års erfarenhet inom sko- och textilvård. Vi är ett sammansvetsat, engagerat och försäljningsdrivet team som drivs av ett fokus på en aktiv livsstil och produkter som ökar livslängd och främjar återanvändning. Vi arbetar med kommunikation för alla våra varumärken mot både återförsäljare och slutkonsumenter. Brunngård verkar främst inom sko-, hälsa- och sportbranschen och finns på flera olika marknader. Vi stärker nu vårt team med en kreativ och resultatdriven Online Marketing & Content Creator som delar vår passion för hållbarhet och aktiv livsstil. Är du den innovativa lagspelaren vi söker?


Om rollen

Som Online Marketing & Content Creator deltar du, utifrån vår kommersiella plan, i utvecklingen av vår kommunikationsplan. Du skapar och publicerar innehåll i digitala kanaler, filmar, fotograferar och skriver copy. Du anpassar material för olika varumärken, kanaler och målgrupper. Du skapar och schemalägger inlägg för sociala medier, nyhetsbrev, marketingautomation samt innehåll på våra sajter, inklusive kampanjer och SEO-optimerade texter. Du driver influencer marketing och medverkar vid behov på event.

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer


Team och rapportering

Du ingår i marknadsavdelningen och jobbar i ett tajt team där samarbetsförmåga värderas högt. På Brunngård har vi högsta fokus på kund och är mycket säljdrivna. Vi är ett entreprenörsdrivet bolag med innovativ produktutveckling och arbetar mycket tillsammans över avdelningarna. Du rapporterar till Sälj- och marknadschef men arbetar under arbetsledning av Online Sales Manager.

ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 mån provanställning. Tillträde enligt ök. Urval sker löpande så ansök redan idag! Skicka CV och personligt brev till kristina.hermansson@brunngard.com

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news