Career

Operativ Projektledare med säljdriv och teknisk kompetens

Om Brunngård AB

Brunngård AB är ett innovativt företag med ambitionen att ständigt växa och optimera våra försäljningsprocesser. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder och att skapa ett arbetsklimat som främjar utveckling och framgång.

Om rollen

Vi söker en säljdriven och organiserad projektledare med teknisk kompetens som är datadriven, kommersiell och kundfokuserad. Först ut är implementeringen av CRM-system, där du även tar ägarskap för CRM-relaterade frågor. Du är ansvarig för projektets framdrift och leder en projektgrupp men har också många uppgifter att själv genomföra. Nästa stora projekt att leda är att implementera Brunngård på olika marknadsplatser. Du kommer att vara en del av vårt sälj- och marknadsteam för att säkerställa att vi optimerar och utökar vår kapacitet med hjälp av CRM-systemet samt expanderar vår närvaro på marknadsplatser.

Ansvarsområden

Kvalifikationer

Personliga egenskaper:

Vad vi erbjuder

ANSÖKAN

Skicka CV och personligt brev till kristina.hermansson@brunngard.com senast 31/7. Märk din ansökan med “Projektledare CRM & Marketplace”. Vi ser fram emot att höra från dig!

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news