News

Brunngård 40 år – en milstople värd att fira

I år fyller Brunngård 40 år. Under fyra decennier har vi fördjupat vår kunskap om skor, de olika materialen, omsorgen och skötseln. Genom åren har vi breddat vårt erbjudande betydligt, för att idag fokusera ett brett sortiment som stödjer utvecklingen av en REUSE-kultur samt en AKTIV LIVSSTIL.

I oktober blir det stor 40-årsfest! Det är en imponerande milstolpe då vi vill passa på att fira och visa uppskattning till kollegor, kunder, medarbetare och partners. En bit av Borås-lokalerna kommer att förvandlas till en glittrande festlokal kvällen till ära.

Since 1983

Sedan 1983, då Brunngård etablerades av familjen Brunngård utanför mode- och textilstaden Borås, har företaget kännetecknats av en sann entreprenörsanda och ett starkt engagemang. Vi har alltid strävat efter att erbjuda det bästa för kunden.

Från start blev Brunngård snabbt en fullsortimentsleveranör av skovårdssprodukter, skotillbehör, strumpor och tofflor. Redan under 90-talet skapades sedan det första egna varumärket, Springyard – namnet kommer från att Brunngård helt enkelt översattes till engelska.

Stor varumärkesfamilj

”Genom att vara lyhörda och innovativa har företaget idag ett välrenommerat namn och flera internationellt eftertraktade varumärken,” berättar Paul Brunngård som drivit företaget i olika roller sedan 2002. ”Men vi har alltid varit noga med att hålla fast vid vårt unika arv.”

Idag består varumärkesportföljen av sju egna varumärken, tillsammans med erbjudanden om private label-lösningar och externa varumärken som kompletterar inriktningen. Varumärkena tjänar alla samma syfte – att ta hand om och förlänga livslängden på det vi redan har, REUSE. Samt att inspirera människor till en AKTIV LIVSSTIL.

Höga målsättningar

Framåt har Brunngård höga målsättningar med ambitionen är att vara världsledande inom bolagets nischkategorier till 2026. “Men först ska vi träffas för en glad kväll i Borås då vi både blickar bakåt och ser framåt mot intressanta framtidsplaner. Det blir en spännande tidsresa” avslutar Paul Brunngård.

Want to know more?

Läs mer om Brunngårds tidsresa här https://www.brunngard.com/about-us

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news