News

Ett klimatsmart val – vårda dina skor

Det mest hållbara vi kan göra är att ta hand om det vi redan har, i stället för att köpa nytt. Att vårda sina skor från dag ett är inte bara bättre för dina skor, utan också för plånboken och miljön. Det ger ökad livslängd, både avseende funktion och utseende, och bidrar till att minska klimatavtrycket.

Vi tror på ett så kallat reuse-perspektiv. Genom att få produkterna att hålla längre, skapar vi goda förutsättningar för en mer hållbar och långsiktig konsumtion. Reuse betyder återanvända och det är precis det som bra skovård bidrar till. Ett klimatsmart val helt enkelt, med liten insats med stor effekt.

Smart, hållbar skovård

Hållbarhetstanken är en självklarhet som även genomsyrar hela Brunngårds produktutveckling.

Vi skapar enkla, smarta och effektiva skovårdsprodukter som alla bidrar till en ökad hållbarhet. Så långt det är möjligt arbetar vi med naturliga material som både är skonsamma för miljön och gynnsamma att återvinna efter det att produkten är förbrukad.

Want to know more?

Här kan du se hela Spingyards skovårdssoriment och lära mer om hur produkterna vårdar och skyddar. https://www.springyard.com/se/skovard-vard-skor

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news