News

Fotens välmående spelar roll

Fötterna är fantastiska konstruktioner som tillsammans består av 52 ben. Brunngård har jobbat med sulor i snart 40 år, vi vet hur viktigt det är för kroppen att fötterna mår bra och vilken positiv effekt som sulor har för foten. Varumärket 52BONES har funnits sedan 2013 och är utvecklat och anpassat för att ge dina fötter bästa tänkbara komfort!

Fötterna behöver omsorg

Belastningen i foten förändras beroende på aktivitet. Vid normal gång utsätts foten för krafter som motsvarar ca 3 gånger kroppsvikten. Vid idrott och motion ökar både intensitet och belastningen i foten som kan motsvara ca 6 gånger kroppens vikt! Inte så konstigt att fötterna behöver lite extra omsorg.

Varje lager i sulorna syftar till att optimera upplevelsen och komforten

52BONES använder de senaste teknologierna inom produktutveckling för att utveckla sulor av högsta kvalité med dynamisk passform. Varje lager i sulorna syftar till att optimera upplevelsen och komforten. TECH SERIES är en komplett serie premiumsulor för olika aktiviteter i tre hålfotshöjder, samtliga med optimalt stöd och dämpning. Sulorna finns i flera olika modeller, har olika syften och är anpassade efter olika användningsområden och fottyper. Alla kan hitta sin sula!

Want to know more?

Läs mer om vad TECH SERIES gör för foten, både i förebyggande syfte och för att öka prestationen. https://www.52bones.eu/se/the-journal

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news