News

Kunskap om marknad och försäljning

Vi vågar säga att vi har en djup kunskap om olika material och vet hur de vårdas på bästa vis. Det är en passion som vi med glädje delar med oss av i utbildningar kring försäljning och produktkunskap.

Utbildningarna gör butikerna till verkliga experter och hjälper butikspersonalen att sälja mer till fler. De ger inspirationen och kunskapen att få konsumenterna att bry sig om sina skor, kläder eller annan utrustning.

Tillsammans med återförsäljarna sätter våra duktiga säljare upp inspirerande försäljningsmål för både butik och enskild medarbetare.     

Förbättra kundservicen i butik

Victor Freiding ansvarar för flera av våra största kunder och har en lång erfarenhet av att coacha butikspersonal i konsten att förbättra kundservicen. Enligt Victor är nyckeln till framgång en djup produktkännedom.

-Genom att förstå våra produkter kan butikspersonalen hjälpa våra kunder att fatta rätt beslut. Dessutom skapar denna kunskap de perfekta förutsättningarna för cross-selling och merförsäljning, vilket gynnar både butiken och kunden, fortsätter Victor.

En vinnande strategi

Alla vinner när kundservicen höjs, eftersom det leder till ökad kundnöjdhet och lojalitet. Det i sin tur kan öka lönsamheten på lång sikt. För Brunngård är det en vinnande strategi att investera i kunskap och service!

Want to know more?

Vill du veta med om hur våra utbildningar i butik. Kontakta vår försäljningschef kristina.hermansson@brunngard.com

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news