News

Ulle – hållbara tofflor för hela kroppen

Ulle är ett av Brunngårds äldsta varumärken som vi alla älskar. Trots att det är en något udda fågel i vår varumärkesportfölj, har Ulle tryggt etablerat sig och hittat sin lojala målgrupp. På Brunngårds kontor är det inte ovanligt att se någon smyga runt i ett par Ulletofflor – ett ovanligt skönt par som får hela kroppen att njuta.  

Ett kärleksfullt hantverk

Ulle är ett genuint och kärleksfullt hantverk som produceras i harmoni med naturen. Ergonomiska former och naturmaterial – det är Ulle!  Tofflorna tillverkas av ett familjeägt företag med rötter i den pittoreska tyska staden Goslar. Genom flera generationer har familjen specialiserat sig på att skapa ullprodukter och tofflor av hög kvalitet.

Ulletofflan är en ren naturprodukt tillverkad av 100 procent ull med ortopediskt uppbyggd sula. Ull är ett fantastiskt material som värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Därför brukar vi säga att Ulletofflorna hart en självreglerande temperatur.  

Idag har Ulle-återförsäljare spridit sig över olika branscher, från de traditionella i sko- och hälsokostbranschen till livsstil- och inredning. Varumärket har funnit sin plats överallt där komfort, äkthet och kvalitet efterfrågas.

Want to know more?

Läs mer Ulle här https://www.ulle.com/se

More news