Press Release

RETHINK med skovård

RETHINK är en ny spännande samlingsplats mitt i Borås för smart återanvändning av mode och textil. Där samlas det bästa inom REUSE, REFRESH och REMAKE – en plats där gammalt blir till nytt, slitet blir fräscht. Här samlas staden, företagen, skolorna och kreatörerna – från Borås och resten av landet. Alla är välkomna.

Här blir Brunngård är ett av företagen som kommer att testa sitt cirkulära affärstänk med skovårdsvarumärkena Shoe Shame och Springyard. Vi tar plats i lokalen och vid några tillfällen ordnas speciella ”skovårds-cliniques” där vi erbjuder kunskap, inspiration och motivation.

Reuse-perspektivet sitter djupt i vårt DNA. Genom att få produkterna att hålla längre, skapar vi goda förutsättningar för en mer hållbar och långsiktig konsumtion. Att återanvända, är precis det som bra skovård bidrar till. Ett klimatsmart val helt enkelt, med liten insats med stor effekt.

Lär mer om skovård och delta på “cliniques” den 23/4, kl 12-16 och den 3/5, 17-20RETHINK, Åsbogatan 3 i Borås. Välkomna

Att vårda sina skor från dag ett är inte bara bättre för dina skor, utan också för plånboken och miljön!

Want to know more?

RETHINK drivs av Nordiska Textilakademin och finansieras av Kommunalförbundet Boråsregionen Sjuhärad. Partner är Borås Stad. Läs mer om RETHINK här https://rethinkboras.se/

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news