Press Release

Testvinnare! EXPRO revolutionerar marknaden

EXPRO impregnering har bevisat sin överlägsna vattenavstötande förmåga. Med toppresultat i tester och en miljövänlig sammansättning, sätter EXPRO en ny standard för hållbara vattenavvisande skyddsbeläggningar.

Svensk innovation i toppklass

EXPRO specialiserar sig på Durable Water Repellent (DWR)-beläggningar som skyddar en mängd olika material och produkter. Impregneringen skapar ett skyddande lager som håller material torra, oavsett om det används för vardagliga ändamål eller i professionella miljöer.

Vad gör EXPRO unikt?

Formuleringen, som är resultatet av svensk innovation och kvalitet, har genomgått noggranna tester både internt och av oberoende laboratorier. Testerna, validerade av RISE – Research Institutes of Sweden, visar att EXPRO överträffar konkurrenterna i både spray- och avrinningstester. Dessutom bryts impregneringen ner av naturen utan att lämna skadliga restpartiklar.

Hållbarhet möter prestanda

EXPRO är inte bara effektiv utan också ett hållbart val. Produkten är perfekt för att hålla funktionskläder och andra absorberande ytor torra genom att skydda mot vatten och samtidigt bidra till en hållbar framtid. Testerna visar att andra välkända varumärken inte kan matcha EXPROs höga standard för vattenavstötande förmåga och biologisk nedbrytbarhet.

Experten om EXPROs styrka

Anders Sundström, ansvarig för R&D Innovation på Brunngård, säger:

“Genom att tillhandahålla objektiva resultat hjälper vi våra kunder att förstå den unika styrkan hos EXPRO. Vår vattenbaserade impregnering utan PFAS, är ett säkert och pålitligt alternativ. EXPRO är den bästa och mest miljövänliga impregneringen för textilier inom outdoor-segmentet.”

Ökad kundlojalitet och konkurrensfördel

För återförsäljare innebär EXPRO en konkurrensfördel med sin innovativa teknologi och miljövänliga profil. Genom att inkludera EXPRO i sortimentet attraheras en bredare kundkrets som uppskattar hög prestanda och hållbarhet. Dessutom ökar kundlojaliteten, vilket stärker varumärkets ställning och bidrar till långsiktig framgång.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
– Anders Sundström, R&D innovation +46 763 24 72 22 anders.sundstrom@brunngard.com
– Linda Trostek, VD +46 709 89 50 75 linda.trostek@brunngard.com

mer information och länkar

Läs mer om varumärket EXPRO och om testerna            https://www.expro.technology/ Läs tidigare pressinlägg om EXPRO       https://www.brunngard.com/press-release/upptack-expro

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news